Napi (2021.08.22.) angyali üzenet: bőség áradata

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-bőség

Ez a lap jelzi, hogy imáink meghallgatásra kerültek, és hamarosan pozitív változás következik be anyagi helyzetünkkel kapcsolatban.

A bőség áradata úton van felénk.

A bőség valójában a természetes állapotunk.

Sajnos nem sokan tapasztalják ezt meg itt, a Földön. Sokunkban rengeteg téves hiedelem él a pénzzel kapcsolatban. Pl. :A pénzért keményen meg kell küzdeni, nem jön az csak úgy magától, oda megy, ahol több van stb.

A bőség egy olyan alapállapot, ami minden embert megillet. Mindannyian élhetnénk bőségben, csak el kell ezt hinnünk, és meg kell engednünk magunknak.

Isten nem csak a szeretetben nyilvánul meg. Isten ott van a boldogságban, a bőségben, az örömben, az egészségben.

A bőség nem csak az anyagi jólétet jelenti. A bőség egy kiteljesedett életet jelent. Egészséget, szerelmet, időt, lehetőségeket, pénzt, kapcsolatokat.

Ahhoz, hogy megélhessük itt a fizikai síkon a bőséget, adjuk most át minden pénzzel kapcsolatos hiedelmünket, félelmeinket az Angyaloknak.

Kérjük meg az Angyalokat, hogy gyógyítsák meg anyagi helyzetünket. Ariel Arkangyalhoz fordulhatunk segítségért, ő a bőség Angyala.

Figyeljük a mai nap folyamán ( a héten) a jeleket, a belső megérzéseket, késztetéseket, mert azok bizony angyali jelzések arra vonatkozólag, hogyan javulhat anyagi helyzetünk.

Ez a lap egy megerősítés lehet azok számára, akik mostanában bele akartak vágni valamilyen üzleti vállalkozásba. Higgyetek a sikerben, jó úton haladtok!

Bízzunk az Angyalokban, hogy hamarosan megoldódnak anyagi gondjaink! 🙂

 

Csodás napot kívánok Nektek!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X