Napi (2021.09.03.) angyali üzenet: életcél

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-életcél

Az angyalok a mai napon  segítenek Neked abban, hogy rálelj az életcélodra!

Ha már rátaláltál, abban támogatnak, hogy még jobban elmélyedj, még jobban kiteljesedj benne! Segítenek elindulni az úton, megtenni a következő lépéseket. Megnyitják a kapukat, lehetőségeket hoznak számodra.

Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy vajon mi lehet az ő életcéljuk. Mi az a munka, ami nekik való?

Először is mindannyiunknak ugyanaz az életcélja, visszatérni a szeretethez.

Valójában tehát, bárhol is vagyunk, bármit is teszünk, az mind része az életcélunknak, hiszen általa mindig egy kicsit közelebb kerülünk önmagunkhoz, a szeretethez. 🙂

Ilyen szempontból tehát az életcél nem csak egy adott munka, hanem egy folyamat, egy élethosszig tartó folyamat.

Az életcélodba beletartoznak a kapcsolataid, a családalapítás, gyermek szülés/nevelés, a munkák, a kreatív tevékenységeid,és minden más megtapasztalásod.

Az életcélunk maga a boldogság. Az életcélunk egy olyan élet élése, amire a szívünk vágyik. Az életcélunk az az élet, amelyen át leginkább meg tud nyilvánulni általunk Isten.

Ha Te ebben a folyamatban keresed magadnak azt a munkát, amiben a legjobban kamatoztathatod tehetségedet, amiben leginkább örömödet leled, jó hírem van!

Az Angyalok Neked küldték ezt az üzenetet ! Azt szeretnék tudatni Veled, hogy hamarosan rátalálsz erre a tevékenységre! 🙂

Addig is, amíg ez bekövetkezik, arra kérnek az Angyalok, adj át nekik minden aggodalmadat, minden gondolatodat a munkával, a karrierrel, a pénzzel kapcsolatban!

Ne törd a fejed a megoldásokon! Inkább kövesd természetes vágyaid, tehetséged és szenvedélyed ösvényét, azzal a feltett szándékkal, hogy önmagadnak és másoknak örömöt okozz. 

Apránként, lépésről lépésre haladj. Nem kell, hogy tudd, hova visz az út, csak tedd meg a jelen lépéseit, amit itt és most meg tudsz tenni.

Figyelj a mai napon nagyon! Légy éber mindarra, ami benned és a környezetedben érzékelsz. Hiszen az angyalok küldik Neked a jeleket, a megerősítéseket.

A mai nap elindulnak életed ezen területén a változások, és hamarosan megérkezik hozzád a neked való munka, karrier.

Csodás napot kívánok Nektek!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

facebookon is várlak!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X