Napi (2021.09.04.) angyali üzenet: energiagyógyítás

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-energiamunka

Ebben a világban valójában minden energia. Mi magunk, a körülöttünk lévő tárgyak mind-mind energia, csak különböző sűrűségűek.

A legnagyobb gyógyító energia a szeretet.

Ez a gyógyító energia mindannyiunkban benne van, és mindannyian képesek is vagyunk ezt használni.

Ezzel az energiával gyógyítja minden édesanya gyermeke sérüléseit, ez az energia gyógyítja  a szerelmeseket. Ez az energia vigasztalja meg a fájdalmat átélő barátodat, amikor nyitott szívvel meghallgatod.

Az Angyalok arra kérnek Bennünket, hogy használjunk a szeretet gyógyító erejét minden egyes nap.

Az angyalok azt üzenik, hogy szükséged lehet egy olyan gyógyító kezelésre ahol az energiákkal dolgoznak. (reiki, angyalterápia) Ha valamilyen betegséggel küzdesz, nézz körül, milyen alternatív gyógymódokat vehetnél még igénybe a hagyományos orvosi segítség mellett.

Hasznos lehet a számodra, ha dolgozol az energiával. Próbáld ki a reikit, a csi kungot.

Lehet, hogy az életcélod egy olyan munka, amiben energiával dolgozol, amiben energiák segítségével gyógyítasz másokat. Ha eszedbe jutott, hogy elvégezz egy ehhez kapcsolódó tanfolyamot, vágj bele! Ez a lap a megerősítés, amit Neked szántak az Angyalok.

Biztos, te is érezted már, hogy nagyon érzékeny vagy az energiákra. Erre  a jövőben tudatosabban kell figyelned, tisztítanod kell magadat.

A körülöttünk lévő tárgyak, a helységek, ahol sokat tartózkodunk, energia formájában megőrzik azokat az érzéseket, gondolatokat, amik bennünk keletkeztek. Biztos, Te is érezted már azt, hogy bizonyos helyekre ha bementél, nem érezted jól magadat. Nem találtad a helyedet. Nos, ilyenkor az adott helységben lévő energiákat érezted meg.

Bizonyos időközönként tisztítani kell önmagunkat, a környezetünket, az otthonunkat, a munkahelyüket, az autónkat a felgyülemlett negatív energiáktól. Ebben a folyamatban Mihály Arkangyal hívatott bennünket támogatni.

Pozitív energiákkal teli csodás napot kívánok Neked!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X