Napi (2021.10.14.) angyali üzenet: akkor tudod megoldani, ha nem küzdesz ellene, hanem elfogadod.

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-elfogadás

Az angyalok azt üzenik nekik a mai napra, hogy a legtöbb, amit tehetünk a jelen helyzetünk javulásáért, ha elfogadjuk a dolgokat olyannak, amilyenek!

 

Ha nem tetszik egy adott szituáció, egy kapcsolat, az első lépés, amit tennünk kell, hogy elfogadjuk, hogy most ez van. Megvan az oka, hogy miért jött létre.

Ha hadakozunk ellene, ha mérgelődünk miatta, csak rosszabb lesz a helyzet!

Sem az adott szituációt, sem mást nem tudunk megváltoztatni! Egyetlen dolog felett van hatalmunk, egyetlen valamire van ráhatásunk, és az nem más, mint önmagunk. A saját gondolataink, érzéseink.

Ahogy bent, úgy kint. Tartja a mondás. Ez azt jelenti, ha megváltoztatjuk a gondolatainkat, akkor változnak a dolgok körülöttünk. Változik az életünk, és érdekes módon változnak az emberek is.

Elsőként kérjünk azt az angyaloktól, hogy segítsenek elfogadni nekünk a jelen állapotot.

Bocsássunk meg magunknak, hogy ilyen helyzetbe kerültünk! És bizony bocsássunk meg a másik embernek is, hogy úgy viselkedett, ahogy!

Mindenki, mi is, a másik ember is az adott helyzetben azt teszi, amit akkor és ott meg tud tenni. Erre volt képes abban az időben, azon körülmények között.

Lássunk mindenkit, önmagunkat is Isten, az Angyalok szemével!

Azaz, mindannyian ártatlan, botladozó lények vagyunk.

Nem büntetést érdemlünk. Csupán arra van szükségünk, hogy ráláthassunk a hibáinkra, és kijavíthassuk azokat. Ahogy nekünk erre van szükségünk, úgy a másik embernek is erre van szüksége. Elfogadásra. Szeretetre.

Ha nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy azt mi szeretnénk, még nem biztos, hogy rossz úton járunk! Lehet, hogy valami sokkal jobb van készülődőben! 🙂

Ahogy mondani szokták, ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik! Figyeljük a jeleket, hol jön el számunkra egy új, jobb lehetőség. 

 

Békével teli áldott napot kívánok Nektek!

Szeretettel: Tóth  Szilvia angyalterapeuta

 

Ha úgy érzed, másnak is szüksége lenne ma erre az üzenetre, megköszönöm, ha megosztod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X