Napi (2021.10.29.) angyali üzenet: a változás jó irányba viszi az életedet

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-irányváltoztatás

Az angyalok arra szólítanak fel Bennünket, hogy vegyük észre a jeleket!

Vegyük észre, hogy életünk valamilyen területén pozitív változások zajlanak.

Amikor rövid idő elteltével ugyanazt az üzenetet hozzák az Angyalok, akkor arra még jobban kell figyelnünk! Néhány nappal ezelőtt már megkaptuk ezt a lapot… Nagy változások közepette élünk, sok minden összezavarodott körülöttünk. Ilyenkor még fontosabb, hogy megőrizzük a hitünket!

 

Lehet, hogy most káoszként éljük meg az életünkben jelenlévő eseményeket.

Lehet, hogy azt érezzük, hogy minden a feje tetejére állt, összezavarodott.

Az angyalok azt üzenik, hogy nyugodjunk meg, a dolgok jó irányba haladnak. Az Angyalok mellettünk vannak ezen változások közepette, és támogatnak, vezetnek bennünket. 🙂

Elindult egy változás, és bizony az néha azt hozza magával, hogy felkavarodik körülöttünk minden, hiszen el kell engednünk önmagunkból, az életünkből a régit, ami már nem szolgálja a mi javunkat, a boldogságunkat, és be kell engedni az Újat, a Jót.

Lehet, hogy egy új munkahely, egy új otthon, egy új barátság vár rád. Lehet, hogy a kapcsolatotokban következik be egy pozitív változás, eljegyzés,házasság, gyermekáldás. Előfordulhat, hogy az étkezési szokásaidon, az életmódodon kell most változtatnod.

Sokszor, ha elindulunk egy úton, és csalódás ér bennünket, nem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy mi azt szeretnénk, hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy biztos nem is a jó irányba tartunk, és feladjuk az egészet.

Ez téves következtetés! Üzenik nekünk az Angyalok!

Higgyük el, hogy jó úton vagyunk, csak valamin változtatnunk kell. Valamit másképp kell csinálnunk, ahhoz, hogy megérkezzünk a várva várt célunkhoz.

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Ha úgy érzed, másnak is hasznos lehet a mai üzenet, megköszönöm, ha megosztod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X