Napi (2021.12.14.) angyali üzenet: energiával történő gyógyításra van szükséged!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-energiamunka

Ebben a világban valójában minden energia. Mi magunk, a körülöttünk lévő tárgyak mind-mind energia, csak különböző sűrűségűek.

A legnagyobb gyógyító energia a szeretet.

Ez a gyógyító energia mindannyiunkban benne van, és mindannyian képesek is vagyunk ezt használni.

Ezzel az energiával gyógyítja minden édesanya gyermeke sérüléseit, ez az energia gyógyítja  a szerelmeseket. Ez az energia vigasztalja meg a fájdalmat átélő barátodat, amikor nyitott szívvel meghallgatod.

Az Angyalok arra kérnek Bennünket, hogy használjunk a szeretet gyógyító erejét minden egyes nap.

A lap azt is üzeni, hogy szükséged lehet egy olyan gyógyító kezelésre ahol az energiákkal dolgoznak. (reiki, angyalterápia) Ha valamilyen betegséggel küzdesz, nézz körül, milyen alternatív gyógymódokat vehetnél még igénybe a hagyományos orvosi segítség mellett.

Hasznos lehet a számodra, ha dolgozol az energiával. Próbáld ki a reikit, a csi kungot.

Lehet, hogy az életcélod egy olyan munka, amiben energiával dolgozol, amiben energiák segítségével gyógyítasz másokat. Ha eszedbe jutott, hogy elvégezz egy ehhez kapcsolódó tanfolyamot, vágj bele! Ez a lap a megerősítés, amit Neked szántak az Angyalok.

Biztos, te is érezted már, hogy nagyon érzékeny vagy az energiákra. Erre  a jövőben tudatosabban kell figyelned, tisztítanod kell magadat.

A körülöttünk lévő tárgyak, a helységek, ahol sokat tartózkodunk, energia formájában megőrzik azokat az érzéseket, gondolatokat, amik bennünk keletkeztek. Biztos, Te is érezted már azt, hogy bizonyos helyekre ha bementél, nem érezted jól magadat. Nem találtad a helyedet. Nos, ilyenkor az adott helységben lévő energiákat érezted meg.

Bizonyos időközönként tisztítani kell önmagunkat, a környezetünket, az otthonunkat, a munkahelyüket, az autónkat a felgyülemlett negatív energiáktól. Ebben a folyamatban Mihály Arkangyal hívatott bennünket támogatni.

Pozitív energiákkal teli csodás napot kívánok Neked!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X