Napi (2022.01.06.) angyali üzenet: csendesedj el, hallgass a belső hangodra!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-hallgass

Angyali üzenetre vársz már egy ideje? Imádkoztál , de még nem érkezett meg a válasz? Nem tudod mi legyen a következő lépés, a megoldás? Nos, az angyalok tudják, és el is szeretnék mondani nekünk. 🙂

Ők folyamatosan küldik a jeleket, a válaszokat, csak mi nem mindig tudjuk ezeket fogadni. 

Ahhoz, hogy a személyre szabott, fontos üzeneteink megérkezhessenek hozzánk, egy kicsit le kell csendesítenünk az elménket.

Ez két dolgot is jelent. Először is abba kell hagyni a panaszkodást, el kell engednünk az aggodalmakat, a „hogyan”-okra a megoldások kutatását. Másrészt nem kell, hogy folyamatosan csak kérjünk az angyaloktól. Ha egyszer elmondtuk a kérésünket, az tökéletesen elegendő. Attól, ha minden nap csak mondjuk, mondjuk, hogy mit szeretnék, nem teljesülnek előbb a vágyaink. Sőt! „lefoglaljuk” az angyali kommunikációs csatornát, és az angyaloknak nem lesz lehetőségük arra, hogy válaszoljanak. Mondjuk el a kérésünket, az imánkat és füleljünk, figyeljünk.

Jó lenne, ha az elkövetkező napokban  tudnánk időt szánni arra, hogy elvonulunk egy csendes helyre, azzal a feltett szándékkal, hogy meghallgassuk az angyalokat. Kérjük meg az angyalokat, hogy most hozzák el nekünk az üzeneteket. Üljünk le, vegyünk néhány mély levegőt, csendesítsük le magunkat, az elménket, és füleljünk. Higgyétek el, mindenki képes meghallani a válaszokat! Lehet, hogy mondatokat, szavakat hallunk. Lehet, hogy képek ugranak be. Előfordulhat, hogy fura gondolatok érkeznek.

Lehet, hogy olyan válasz fog megérkezni amit már te is tudtál! Nem kell ezen meglepődni, hiszen mi ismerjük a legjobban önmagunkat. Valójában minden kérdésünkre, magunkban meg is találjuk a válaszokat. Az angyalok ilyenkor ezt erősítik meg. „Igen, jól gondoltad, jól érezted!”-mondják.

Azt is üzenheti a kártya számunkra, hogy felerősödhet a hallásunk. Fogékonyabbak lehetünk a napokban az angyali energiákra.

Fontos, hogy tisztítsuk a csakráinkat, hiszen ez is segít abban, hogy mélyebben összekapcsolódhassunk az angyalokkal. A mai napon különösen figyeljünk a fülcsakráinkra. Képzeld el, hogy egy fehér fény kitisztítja a szemöldököd feletti részt.

Szívből remélem, hogy a mai napon megérkeznek az angyali üzenetek mindenkihez! 🙂

Csodás napot kívánok!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X