Napi (2022.01.17.) angyali üzenet: ma a játékosság, és a könnyedség energiáira van szükséged!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-játék

Ezen a napon az angyalok a játékra, a kikapcsolódásra szólítanak fel bennünket.

Azért kaptuk ezt az angyali üzenetet, mert mostanában nagyon sokat dolgoztunk, és sokat aggódtunk.

Túl nagy munkatempót követeltünk meg önmagunktól. Elfelejtettünk megállni egy pillanatra, hogy kifújjuk magunkat, hogy megpihenjünk, és erőt gyűjtsünk.

Sokan esünk abba a hibába, hogy azt hisszük, ha keményen és folyamatosan dolgozunk, akkor annak meg lesz az eredménye. Ez igaz is. De a pihenésre is szükségünk van.

A pihenés, a játék nagyon fontos ahhoz, hogy egy egészséges, boldog életet élhessünk.

Ha nem adjuk meg magunknak a pihenést, a játék örömét, akkor előbb-utóbb kimerülünk testileg, lelkileg egyaránt. Fáradtak, ingerlékenyek leszünk, akár meg is betegedhetünk.  Pihenés nélkül egy idő után a munkánkat sem tudjunk olyan jól, precízen, hatékonyan elvégezni.

A saját egészségünk, és a munkánk eredményessége miatt is szükségünk van a pihenésre.

Az angyalok most a móka, a kacagás, a játék fontosságát hangsúlyozzák! Őszintén, Te mikor nevettél egy jót utoljára?

A játék nem csak kikapcsol, hanem felszabadít. Általa kiesünk a napi rutinból, egy pillanatra elfelejtjük a gondjainkat, a problémáinkat. Ráadásul játék közben feltöltődünk sok-sok pozitív, és kreatív energiával, ami aztán lendületet ad ahhoz, hogy sikeresen, boldogan folytassuk a munkánkat.

Sokunknak van lelkiismeret furdalása, ha megáll egy kicsit a munkával, és pihen, netalántán szórakozik is. Ezek belénk ivódott téves hiedelmek. Ha Neked is nehezedre esik pihenni, játszani, kérdd az angyalok segítségét. Ők elviszik belőled a lelkiismeret furdalás érzését, és megmutatják Neked, mily módon tudsz leginkább pihenni, feltöltődni.

Ha nem tudsz megoldani egy problémát, ha valamire már régóta keresed a választ, de hiába, távolodj el kicsit a gondoktól. Menj, játssz egy jót, és meglátod, utána „beugrik” majd a megoldás. 🙂

Örömteli, játékos napot kívánok Nektek ezzel az angyali üzenettel!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X