Napi (2022.02.27.) angyali üzenet: friss levegő

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-friss levegő

Az angyalok azt tanácsolják ma nekünk, hogy tartózkodjunk többet a friss levegőn!

A természetben töltött minden egyes perc ajándék a testünknek, a lelkünknek.

A természet, a fák, a virágok olyanok, mint a szűrők, amik kiszívják belőlünk a negatív energiákat, és feltöltenek bennünket pozitív energiákkal.

A virágok mellett a tündérek is gyógyítanak bennünket.

Ha nem mehetsz ki most egyből a természetbe, akkor nyisd ki az ablakot, és lélegezz mélyen a friss levegőből.

Az angyalok ezt az üzenetet nem csak erre a napra hozták nekünk. Át kell alakítanunk a hétköznapjainkat úgy, hogy minél többet tudjunk a friss levegőn lenni.

Azoknak, akik kertes házban laknak, vagy van valahol egy kis kertjük, könnyebb dolguk van. Ha nagy városban laksz, tervezz a hétvégékre közös sétákat, túrákat a barátaiddal, a családoddal. Segít, ha a lakásodba, a munkahelyedre beszerzel sok szép, zöld növényt.

Minél többet tudunk a szabadban tartózkodni, annál egészségesebbek leszünk. A friss levegőn töltött percek, órák segítenek, hogy jobban tudjunk kapcsolódni Földanyához, földi gyökereinkhez. 

Akik érzékenyek az energiákra, azoknak kiemelten fontos, hogy naponta kint tudjanak lenni a friss levegőn legalább egy 20-30 percet!

Arra is figyelmeztethet a kártya, hogy HOZZ „FRISS LEVEGŐT” EGY HELYZETBE, VAGY EGY KAPCSOLATODBA. 

Arra kérnek az Angyalok, hogy gondold újra az adott szituációt és benne az egyes szereplők viselkedését. Próbáld tisztán látni az adott helyzetet.

Ezt úgy tudod megtenni, ha egy kicsit hátrébb lépsz a helyzettől. Menj el, szellőztesd ki a fejed, hagyd, hogy az Angyalok megtisztítsanak a negatív energiáktól.

 

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X