Napi (2022.07.11.) angyali üzenet: engedd el a múltadat!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-a múlt elengedése

Az angyalok arra figyelmeztetnek bennünket, hogy jelenbeli problémáink a múltban gyökereznek.

A meg nem gyógyított, el nem engedett múltnak blokkoló hatásai vannak az életünk minden területére.

Ha érzéseink, gondolataink a múlthoz kötnek, nem tudunk valóban a jelenben részt venni. Nem tudnak megérkezni hozzánk, azok az események, személyek, lehetőségek, állapotok, amikre vágyunk, amikre szükségünk lenne.

Előfordulhat, hogy múlthoz való ragaszkodásunk miatt sorozatos egészségügyi gondjaink vannak, vagy mindig hasonló típusú párkapcsolatot vonzzunk magunkhoz, esetleg a munkahelyünkön akadnak problémás munkatársaink, netán a pénz csúszik ki mindig a kezünkből.

A meg nem gyógyított múlt magához láncol, leköt bennünket.

Az évek mennek előre, de mi úgy érezzük, nem haladunk semmit. Ugyanazokat a köröket futjuk, újra és újra. Hiszen a Sors addig ismétli önmagát, amíg meg nem tanuljuk az adott leckét, és el nem engedjük.

A MÚLTTAL KAPCSOLATOSAN KÉT TEENDŐNK VAN: BOCSÁSSUNK MEG, ÉS ENGEDJÜK EL! 

Bocsássunk meg önmagunknak, és a többi embernek, akikkel kapcsolatba kerültünk. Bocsássuk meg a kimondott, ki nem mondott szavakat, a megtett és a meg nem tett cselekedeteket. A megbocsátás sok ember számára vagy érthetetlen, vagy túlmisztifikált terület.

A megbocsátás által elfogadjunk, hogy megtörtént az adott esemény, és elengedjük a hozzá kapcsolódó fájdalmunkat, dühünket, bűntudatunkat, félelmeinket. Ezáltal megtisztul szívünk, lelkünk, testünk, egész energetikai rendszerünk, és feltöltődünk békével, nyugalommal.

Ha bennünk pozitív érzések vannak, pozitív energiák lengnek körül, akkor meg tudnak érkezni életünkbe a pozitív változások!

A múltunkból csakis a megtanult leckéket és a szeretetet kell továbbvinnünk magunkkal! 

Csinálj a héten egy megbocsátás meditációt!

Vagy kérd imában az angyalok segítségét:

A meditációnak, és az imának is gyógyító hatása lesz az életedre. Ráadásul, nem csak te gyógyulsz meg, hanem életed minden szereplője!

 

Csodás gyógyulásokkal teli napot kívánok Neked!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X