Ne hagyd elillanni a pillanatot, amikor a lelked szól hozzád!

Ugye te is tapasztaltad már, amikor jött egy érzés, egy sugallat, egy gondolat és vele együtt jött egy energia, amely gyengéden arra biztatott „Tedd meg, jó lesz, meglátod.”  Te pedig kristálytisztán tudtad, hogy mit kell cselekedned. Érezted a vibrálást a levegőben. Tudtad, hogy itt valami készül, valami elkezdődött. Szinte felvillanyozódtál az energiától, mely felébredt benned! Megtelt minden újra élettel benned és körülötted.

Aztán mégsem tetted meg…

Valahogy lebeszélted magadat az ügyről, és egy idő után elillant az a pillanat. Hatalmas űrt hagyott maga után. Űrt, amelyet akárhogy is igyekeztél nem tudtál kitölteni semmivel. Legbelül, mélyen felsejlett, hogy valami nem stimmel. Te pedig próbáltad elnyomni ezt a hangot. Étellel, szexszel, itallal, barátokkal, munkával, kábítószerrel, médiával.

Ezekben a varázslatos pillanatokban a lelked szól hozzád. A lelked szeretne vezetni téged.

Lelked kérhet tőled egyszerű, hétköznapi dolgokat, és kérhet elsőre talán szokatlan, meglepő dolgokat. (Felhívni az illetőt, megvenni egy könyvet, fejest ugrani egy kapcsolatba, megbocsátani valakinek, kipróbálni egy új dolgot, belevágni egy vállalkozásba, részt venni egy tanfolyamon, stb.)

A lelked tulajdonképpen minden egyes pillanatban üzen neked. Ha még nem vagy tudatos a gondolataidra, az érzéseidre, akkor bizony sokszor összekeverheted a lelked hangját az egód hangjával. A tudatosság első idejében az a legnehezebb, hogy különbséget tégy a kettő között. Utána pedig az, hogy valóban kövesd is a lelked hangját. 🙂 Azokat az érzéseket, vágyakat, energiákat, amik onnan jönnek. Sokszor nem merjük követni a lelkünk hangját. Ennek sok oka lehet. Mert túl drága, amit szeretne; úgy véljük, hogy kinevetettjük vele magunkat; esetleg túl egyszerű; nem hiszünk benne, hogy sikerülhet; úgy ítéljük meg, hogy erre nincs is igazán szükségünk; gyerekesnek, értelmetlennek tartjuk.

Amikor a lelkedet követed, Istent követed. Ilyenkor nem hibázhatsz, hiszen a Szeretet útját járod.

Lelked az, aki igazán ismer téged. Ő tudja, hogy milyen utat kell bejárnod.

Lelked üzenete elhozza a megoldást minden problémádra. Minden egyes kérdésedre ott van a válasz is benned. Csak sokszor ezt nem mered elhinni. Megnyugtatóbbnak, hihetőbbnek találod, ha egy külső személy megerősíti mindezt.

Amikor megszületik benned egy vágy, egy kérdés, vagy olyan helyzettel találod szembe magadat, amin változtatni szeretnél; lelked meghozza a választ, a megoldást, elhozza neked az utat. Lelked elvezet téged abba az irányba, azokhoz a lehetőségekhez, azokhoz a személyekhez, azokhoz a tettekhez, amik az igazi megoldást, a gyógyulást hozzák el számodra. Ráadásul lelked mindig olyan megoldást hoz, amely nem csak téged, hanem a környezetedben sok mindenkit gyógyít.  

Lelked hatalmas nagy gyógyító energiát tud mozgósítani érted.

Abban a szent pillanatban az egész univerzum minden eleme összeáll, hogy neked segítsen. Ilyenkor nem kell mást tenned, mint beszállnod a hajóba, és hagynod, hogy oda vigyem, ahova csak szeretne. Ha nem te akarsz irányítani, akkor varázslatos dolgok sülhetnek ki belőle. Maga a csoda indul útjára.

A lelked megvár. Türelmesen vár téged és feltételek nélkül szeret.

Ám mégis, ha később kapcsolódsz is újra ahhoz az energiához, amit lelked hozott, és követed a hangját, ugyanabba a pillanatba nem tudsz már visszamenni.

Végig tudsz menni az úton, de már nem lesz teljesen olyan, mint akkor lett volna, ha az első hívó szóra utána eredsz…

Megérkezik ugyan hozzád, amit Isten szeretett volna küldeni, de a varázslatból elillant valami. Talán te magad sem tudod pontosan megmagyarázni, hogy mi, csak a zsigereidben érzed, hogy ez már nem ugyanaz. Valami más. A ’jelen pillanat’ csodatevő ereje olyan, mint valami különleges fűszer. E nélkül is nagyon finom az étel, de ha ez belekerül, akkor az maga a csoda.

Egy megismételhetetlen varázslat.

Ne hagyd elillanni a pillanatot, amikor a lelked szól hozzád, mert az életedet, a boldogságodat szalasztod el!

Szeretettel: Szilvi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X