Raziel Arkangyal üzenete

„A Fény lakozik bennetek, emberekben.

Minden Tudás, minden Ismeret, amire szükségetek van az életben ott rejlik szívetekben. Nem éltek ezzel a tudással. Becsukjátok szemeiteket, és azt kiáltjátok, hogy az Ég nem segít nektek. Pedig mi, Angyalok minden pillanatban azon munkálkodunk, hogy felnyissuk szemeiteket. Azért, hogy ti is azt lássátok, amit mi látunk, ha rátok nézünk: Fényt és Szeretetet. Az Ég Áldása veletek!

Raziel Arkangyal vagyok. Az égi és földi tudás angyalaként tartotok engem számon. Feladatom, hogy visszavezesselek benneteket az Ősi Tudáshoz, ami bennetek van rejtve.

Ez a tudás nem veszett el, csak bezártátok egy számotokra ismeretlen helyre, és eldobtátok a kulcsot. Én segítek, hogy meglássátok az Utat vissza önmagatokhoz, vissza Istenhez, az Egységbe. Szeretettel körbevéve terelgetlek benneteket, s mint egy lámpás a sötétben, megvilágítom előttetek a Haza vezető utat.

Ha velem tartatok 21 leckén keresztül, elvezetlek benneteket egy tisztább helyre. Oda, ahol ha csak egy percre is tisztán látjátok majd önmagatokat. Oda, ahol lerakhatjátok fájdalmaitokat, félelmeiteket, görcseiteket, belső korlátaitokat. S mindezektől megtisztulva könnyebben, fényesebben, szeretettel telten folytatjátok majd életeteket.

Áldásom rátok! Gyertek, fogjátok meg kezem, és induljunk a közös utazásra!”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X