Soha ne add fel!

Ha van egy nagy álmod, egy nagy terved, egy küldetésed, soha nem szabad azt feladnod!

Egy időre talán félreteheted, de szívedben folyamatosan őrizd, tápláld!

Tartozol magadnak annyival, hogy valóra váltod az álmaidat, a vágyaidat.

Más ezt nem teheti meg helyetted. Ez csak a Tied! Ezt csak Te tudod megtenni!

Isten mindenkinek saját, egyedi álmokat, vágyakat ültetett a szívébe. Így aztán, ami bennünk van, azt csak mi saját magunk vagyunk képesek megvalósítani.

Ha nem tesszük meg, nem csak mi leszünk nagyon boldogtalanok, hanem a világ is kevesebb lesz ez miatt. Örökre hiányozni fog belőle az, amit csak te adhattál volna meg.

Nem csak magad miatt, a világ miatt is, az embertársaid miatt is, meg kell valósítanod azt a belső képet, az álmot, ami benned ég.

Lehet, hogy nem sikerül egyből, lehet, hogy lassan mész az úton, lehet, hogy az elején nem is haladsz előre, csak jönnek a gondok, a problémák. Van úgy, hogy néha elfog a hatalmas bizonytalanság, megkérdőjelezel mindent, és már-már feladnád!

Akkor is arra kérlek, ne tedd! Soha ne add fel! 

Csak tarts ki, tartsd meg a hited! Előbb-utóbb minden összeáll majd. Megérkezik minden segítség, megerősödik a hited, felnősz a feladathoz, és minden kis puzzle a helyére kerül.

Kinyílnak majd az ajtók, eltűnnek az akadályok, és sikerülni fog!

Onnan nézve pedig majd megköszönöd magadnak, hogy a legsötétebb órákban is képes voltál kitartani, és ha kell összeszorított fogakkal továbbmenni! Akkor majd hálát adsz az Égnek, hogy volt valaki melletted, aki tovább löködött az úton.

Lehet, hogy a most előtted álló lépést kell csak megtenned, és minden megváltozik örökre…

Soha ne add fel!

Szeretettel: Szilvi

(Illusztráció: www.bhodbuzz.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X