Születésnapodon kinyílnak az energiakapuk!

A születésnapok nagyon különleges alkalmak minden ember életében. Nem csak azért, mert e földi időszámítás szerint megint egy évvel öregebbek, és talán bölcsebbek is lettünk, és nem csak azért mert ilyenkor tortát, és ajándékokat kapunk.

Spirituális szempontból is nagy jelentősége van ennek a napnak.

Megfigyeltem önmagam és mások életében is, hogy minden születésnapunkon kinyílnak bizonyos energiakapuk. Sőt, ahogy én tapasztaltam, a nagy nap előtt már egy héttel kitárul az a bizonyos ajtó, és a szülinap után még egy hétig nyitva is marad. Olyan, mintha ebben az időszakban közelebb kerülhetnénk önmagunkhoz, az életünkhöz, az Angyalokhoz, Istenhez. Aki éber a saját életében történő eseményekre, az megfigyelheti, hogy a szülinap előtt néhány nappal beindulnak bizonyos pozitív változások, történések az életünkben.

Ebben az időszakban lehetőségünk adódik arra, hogy belepillantsuk életünk könyvébe, és megadatik az is, hogy átírhassunk benne bizonyos lapokat, fejezeteket.

Az életünkben a fel nem dolgozott, meg nem oldott problémák spirálisan, mindig egyre magasabb szinten mindaddig visszatérnek, amíg szembe nem nézünk velük, és meg nem oldjuk őket. Előfordulhat, hogy egy adott problémát nem tudsz teljesen megoldani, csak egy részét, így amikor újra találkozol vele, akkor már egy magasabb szinten jelenik meg az életedben, és nem is annyira fájdalmasan. A születésnapok lehetőséget adnak mindenkinek, hogy meggyógyíthassa életében ezeket a spirálisan feltűnő probléma csomagokat.

Ebben az időszakban letehetjük életünk bizonyos terheit, újraírhatjuk, kifényesíthetjük jövőnket. Ilyenkor jobban visszaemlékszünk arra, miért is érkeztünk ide, mi az életfeladatunk ebben az életünkben. Ráláthatunk életünk összefüggéseire. Mintha mi is megkapnánk egy pillanatra Isten „mindent látó, mindent tudó, mindent értő” gondolatmenetét, ami által a saját életünk is teljesen más megvilágításba kerül.

Ahogy az energiakapuk kinyílnak, úgy nyílik ki szívünk is a szeretetre. Ha valóban meg tudjuk élni a születésnapjainkat a maga teljességében, akkor észrevehetjük, hogy olyanok vagyunk, mint egy szeretet-gömb, aki minden felé, mindenkire szórja, sugározza a szeretetet. Ráadásul minden egyes ember, aki ezen a napon, gondol ránk, vagy felköszönt, részese lesz ennek a nagy szeretet energiának.

A születésnapok önmagunk szent ünnepei itt e földi síkon. Az angyalok velünk együtt ünnepelnek, és körbevonnak szeretetükkel.

Minden egyes születésnapunk egy új kezdet, egy új fejezet első napja lehet, ha megengedjük önmagunknak. Éld meg te is ezentúl másként a születésnapodat! 🙂

Szeretettel: Szilvia

(Illusztráció: www.viralbeliever.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X