Tértisztítás zsályával

Tóth-Szilvia-Tértisztítás-zsályával

 

 

Mi, emberek olyanok vagyunk, mint egy éjjel-nappal sugárzó rádióállomás. Csak belőlünk nem zene terjed, hanem érzések, gondolatok.

A bennünk keletkező érzések, gondolatok energia formájában kiáradnak belőlünk, ott keringenek körülöttünk, és egy idő után betöltik a teret, ahol (sokat) tartózkodunk.

Ugyanúgy, ahogy a cigarettafüst, az energia is beszívódik az egész lakásba, a bútorokba, a szövetekbe, a tárgyakba, a falakba. Nem látjuk, de attól még ott van.

Biztos, Te is érezted már, amikor beléptél valahova, hogy jó ott lenni. Talán nem is akartál olyan sok időt ott tölteni, de mégis ott „ragadtál.” Nyugodtnak, békésnek, örömtelinek érezted ott magad, és szívesen mentél legközelebb is. Lehet, hogy tapasztaltad azt is, hogy belépve egy lakásba, irodába, rosszul érezted magad. Nem akartál sokáig maradni, elfáradtál, esetleg még a fejed is megfájdult.

Ilyenkor az adott helységben lévő energiákat érzékelted.

Az energiák mindannyiunkra hatással vannak, függetlenül attól, hogy ennek mennyire vagyunk tudatában. Az tény, hogy vannak, akik fogékonyabbak rájuk. Nekik különösen figyelni kell arra, hogy folyamatosan megtisztítsák magukat a negatív szennyeződésektől.

Ha sokáig tartózkodunk olyan helységben, amely tele van negatív energiákkal, akkor egy idő után testi-lelki gondjaink, problémáink lehetnek.

 

Teret tisztítani sokféleképpen lehet.

Én most azt mutatom be, ahogy én szoktam csinálni. Mint oly sok mindenben, ebben is kérem az Angyalok, Mihály Arkangyal segítségét. 🙂

 

 

 

Mi kell hozzá?

egy gyertya

egy füstölő (én mindig zsályásat használok)

10-15 nyugodt perc

Mit kell tenned?

Gyújts meg egy gyertyát, és egy füstölőt a lakás (iroda) központi helységében.

Utána mondd el a következő imát:

„Kedves Mihály Arkangyal!Gyere ide mellém, szükségem van most a segítségedre!

Kérlek, tisztíts meg engem, ( testemet, lelkemet, szellememet, elmémet, szívemet, csakráimat, aurámat) és ezt a teret (lakást, irodát, autót) minden negatív érzéstől, minden negatív gondolattól, minden entitástól, és minden földhöz ragadt szellemtől. Az entitásokat, a földhöz ragadt szellemeket vezesd el kérlek,Istenhez, a Fénybe.

Tisztíts meg engem minden olyan érzéstől, gondolattól, energiától, ami nem az enyém, amit más emberektől, más helyekről szívtam magamba.

Ha kitisztítottál, arany fehér angyalfénnyel tölts fel, erősíts meg, és védj le engem ( testemet, lelkemet, szellememet, elmémet, szívemet, csakráimat, aurámat) és ezt a teret (lakást, irodát, munkahelyet). Arany fehér angyal fényburokba burkolj engem, és ezt a teret. Ez a Fényburok megvéd engem és a teret minden egó alapú energiától, és feltölt tiszta isteni Fénnyel, és szeretettel.

Köszönöm.”

Hagyd, hogy a füstölő leégjen, és  a gyertya magától kialudjon.

Bizonyos időközönként (3-4 havonta) hasznos lehet, ha az ima elmondása után füstölővel a kezedben végig sétálsz a tisztítandó helységben.

Hidd el, megéri elvégezni! Nyugodtabb, békésebb, egészségesebb leszel tőle Te, és mindenki körülötted!

Szeretettel: Szilvi

 

2 thoughts on “Tértisztítás zsályával

 1. Pintér István says:

  Szia Szilvi!
  Mi is rendszeresen tisztítjuk a lakásunk. Nálunk ez munkamegosztásban működik. A feleségem, Szilvi szokta tisztítani ugyancsak zsályával és hasonlóképpen mint Te. Ő minden holdtölte alkalmával megszokta ezt tenni. Nekem a feladatom ilyenkor, hogy elmenjek hazulról vagy legalább is csendben legyek. Én meg viszem haza az itt ragadt szellemi lényeket mert szerintem megint összeszedtem valakit. A múltkor amikor nálad voltam akkor az angyalok elvitték aki hozzám csatlakozott, akinek az illatát gyakran éreztem. Utána egy kis ideig nem éreztem semmi ilyen illatot de most megint jelentkezett ez az érzés. Megint gyakran érzek valami illatot de most egy kicsit kellemesebbet és és sokkal erőteljesebben. Meg olyasmi illatot mint mikor tavasszal megcsapja az orrom egy friss tavaszi szellő. Ezen kívül már kétszer is jártam úgy az elmúlt napokban mintha valaki szemközt fújt volna elég erőteljesen úgy hogy még talán a fejem is elkaptam. Igaz hogy az utóbbi időben egyre gyakrabban hívom az angyalokat és próbálom velük a vizuális kapcsolatot is felvenni, és bízom bent hogy hamarosan sikerül. Ha majd beszámolok a sikerekről ha nem zavarlak vele.

  Üdv. István

  • Tóth Szilvia says:

   Szia István!

   Finom illatok az Angyalok jelenlétére utal. Többször tapasztaltam én is gyógyítás során, hogy nagyon kellemes virág illatot hoztak magukkal az angyalok. A földhöz ragadt szellemeknél eddig cigi, szivar, alkohol szagot éreztem. Kérd Mihály arkangyalt rendszeresen, hogy távolítson el rólad minden entitást, minden földhöz ragadt szellemet. Ő mindig segít!Várom a beszámolót! 🙂

   Üdv, Szilvi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X