Új energiák a Földön…

Tóth Szilvia-új energiák a Földön

Nem olyan régen egy igen különös, varázslatos egyéni angyali gyógyításban volt részünk.

Olyan energiákkal dolgoztam, amiket eddig nem tapasztaltam. Minden eddiginél erőteljesebb, mégis könnyedebb, sokkal magasabb rezgésű. Hatalmas erővel, mintha odaszögeztek volna bennünket az ágyhoz, mégis végtelenül könnyűnek érzékeltük magunkat. A vendégem is, én is azt éreztük, mintha a Föld felett lebegnénk. Egy másik dimenzióban voltunk, egy másik síkon. A egyéni terápia során olyan információkat is kaptunk, amik az egész emberiségre vonatkoznak.

Az Angyalok azt mondták egy új, magasabb rezgésű energia érkezik, érkezett meg a Földre. Rengeteg Égi Segítő van most mellettünk, a Föld bolygó minden egyes lakója mellett. Itt a lehetőség a Föld felemelkedésére. Léteznek olyan Fény-Lények, akiknek az a küldetésük, hogy az adott bolygó globális rezgésszint emelkedését segítsék.

Eljött az idő, hogy a régi, szenvedéssel, fájdalommal, félelemmel teli gondolatainkat, érzéseinket, energiáinkat elengedjük. Az Égi Segítők egyre erőteljesebben emlékeztetnek bennünket arra, hogy kik is vagyunk valójában, honnan és miért érkeztünk ide. Szeretet-Lények vagyunk, akik teremtő erővel rendelkeznek. Azért vagyunk itt, hogy a szeretetet tanuljunk, megéljük, áramoltassuk. El kell hinnünk, hogy megérdemeljük a Jót életünk minden területén. Sőt! Nem csak hogy megérdemeljük, hanem egyenesen ez a természetes állapotunk. Isten azt akarja, hogy boldogan éljünk. Bőségben, örömben, egészségben, kiteljesedésben. Ez az igazi valóságunk. Erre kell visszaemlékeznünk. Senki nem kéri tőlünk, hogy szenvedjünk, hogy hiányt, fájdalmat tapasztaljunk meg. Ezeket mi teremtjük meg magunknak a múltbeli energiákból, hitrendszerből. Ezeket kell most letennünk. Együtt, egymást segítve elengedni a bűntudat, a félelem energiáit.

Megingathatatlanul tudatosítanunk kell magunkban, hogy a dolgok nem csak úgy megtörténnek velük. Az életünket, a testünk állapotát, az eseményeket mi teremtjük a bennünk lévő tudatos-tudattalan energiák által. Az Isteni Teremtő Erő bennünk van. A sorsunkért mi magunk vagyunk felelősek.

Meg kell vizsgálnunk, és meg kell gyógyítanunk Istennel való kapcsolatunkat. Az emberré formált Isten-képünk hamis, egy kitalált illúzió csupán, amit a bennünk lévő harag, félelem, bűntudat kivetítése által hoztunk létre. Isten, a Végtelen Szeretet, a Forrás (hívjad bárhogyan is) végtelenül szeret bennünket. Soha nem hagyott el minket, soha nem haragudott ránk. Ő a létező legjobbat szánja nekünk. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk vele, minden egyes percben vezet bennünket.

A változás bennünk, egyénileg is, és a világban is már elindult. Ezt tapasztaljuk már lassan olyan másfél éve. Ahhoz, hogy ezt az új energiát fel tudjuk venni, egy kicsit „át kell alakulnunk”. Az eddig működtett energiákból már nem tudunk kapcsolódni a magasabb rezgésű energiákhoz. Most már nem átalakítunk, vagy felújítunk. Nem. Most teljesen lebontjuk a régit és egy másikat, egy jobbat, tágasabbat építünk.

A Földre érkező energiák ebben támogatnak bennünket.

Nagyon-nagyon fontos, hogy egyre tudatosabbak legyünk önmagunkra, a bennünk futó gondolatokra, érzésekre, hitrendszerekre. Csak így tudjuk megváltoztatni mindazt, ami nem tetszik körülöttünk. A régi, fájdalmat teremtő gondolatokat újakra kell cserélni, amik egészséget, örömöt, szeretetet hoznak.

A változás folyamata néha nem könnyű. Bár, ezt is át kell programoznunk magunkban. 🙂 Eddig azt hittük, éltük, hogy a változás nehéz és fájdalmas. Ez egy hamis gondolat. Valójában egy könnyed áramlás, egy kitágulás, kiteljesedés. Az egónk az, aki számára ez nehéznek tűnhet.

Itt, a fizikai síkon a változás járhat bizonyos tünetekkel:

-Azt tapasztalod, mintha minden fenekestül felfordult volna, minden a feje tetejére állt.

Amiről azt hitted, már jól kezeled, a nagy részét talán meg is oldottad, az most újból előjön, sőt berobban az életedbe egy hatalmas tükröt tartva eléd, amely megmutatja, hol kell még gyógyítanod (szeretned) önmagadat.

Összezavarodsz. Már jó ideje haladsz a spirituális úton, mégis most úgy érzed semmit nem tudsz, semmit nem tanultál.

Bizonyos területek még jobban fájnak mint eddig. Mindenkinek megvannak azok az úgy nevezett személyes leckéi, amiket erre a létidőre lehozott magával. Általában ezek olyan energiák, amiket talán már több életen át cipeltünk, amik jobban „beragadtak” nálunk. Ezek most újra, még intenzívebben megmutatják magukat. Azért, hogy az egészet letehessük. Mindezek fizikai betegségek, tünetek (hát és csípő fájdalmak, fejfájás) formájában is megmutatkozhatnak.

Egymás után, gyorsan érkeznek az ingerek, történnek az események. Azt érezhetjük, hogy szinte nincs időnk mindezeket feldolgozni. Valóban most akár egy hónap alatt lehetőségünk adódik annyit elengedni, mint régebben akár egy fél év alatt.

-Ezek az energiák hatalmas, talán minden eddiginél nagyobb intenzitással, erővel érkeznek meg hozzánk. Olyan érzés lehet, mintha valami nagy erővel tolna bennünket. Valójában a Lelkünk hív egyre erőteljesebben bennünket. Most már nincs idő hezitálásra, halogatásra. Itt bele kell állni, lépni kell, át kell élni, el kell engedni.

Nem tudsz elaludni, többször felébredsz éjszaka. Rengeteget álmodsz. Alvásunk során az Angyalok gyógyítanak bennünket. Ilyenkor jobban ki tudjuk kapcsolni az egónkat, és bizony sokszor az Angyalok, Égi Segítőink tanítanak bennünket. Az éjszaka folyamán a tudatalattiból sok minden kioldódhat. Valójában nem is a testünknek van szüksége pihenésre, hanem a tudatunknak, azért, hogy kikapcsoljunk ebből a korlátozott, fizikai létezésből.

Kapcsolatok változnak, alakulnak át. Elengedődnek, vagy épp mélyülnek. Újra egymásra találnak.

Vannak, akik most nem tudnak ezekhez az energiákhoz kapcsolódni, akik nem „tudják megugrani” ezt most. Ők nem értik, mi történik, nem értik, miről beszélünk. Ők benne ragadtak a „régi rendszerben”. Felerősödhetnek a betegségeik, vagy akár „idő előtt” távozhatnak erről a síkról, még több korlátot tapasztalhatnak. De azt soha nem szabad elfelejtenünk, hogy együtt fejlődünk. A mi emelkedésünk, őket is emeli. A saját szintjükön ők is hozzáadnak valamit a világhoz. A teremtőerő bennünk is ugyanúgy ott van, az energiákat ők is ugyanúgy megkapják. Az, hogy mikor élnek vele, az már az ő szabad döntésüktől függ. Ha lenézzük, elítéljük őket, akkor valójában semmit nem értünk mi magunk sem ebből a folyamatból. Szeretettel, elfogadással tekintsünk rájuk is. Mindenki pontosan ott tart, ahol épp tartani tud.

Olyan érzésed lehet, mintha kihúzták volna a lábad alól a talajt, és a semmibe kéne ugranod. Azért érzed így, mert ahogy azt fentebb írtam most már nem csiszolgatunk valamin, hanem teljes újjáépítés zajlik. Itt nincsenek kompromisszumok. Az újba nem vihetsz magaddal semmit a régi energiákból. Ahelyett, hogyan a „Hogyan?”okra keressük a választ, inkább erősítsük meg a hitünkben abban, hogy nem vagyunk egyedül, fogják a kezünket, és vezetnek bennünket. Hit. Bizalom. Ezek a fogalmak újraértékelődnek, újraértelmeződnek.

Az energiák hullámokban érkeznek, teremtődnek. Augusztusban kaptunk egy nagyobb löketet, és most az elmúlt héten egy újabbat. 🙂 Ezen a bizonyos egyéni angyali gyógyításon az idegrendszerünket is áthuzalozták. Ahogy megváltoztatjuk a gondolatainkat, a fizikai testünk energiái is átalakulnak majd. Könnyebbek leszünk.

Egyre jobban „teret hódít magának” a női energia. A misztérium, a teremtés, az elfogadás, a szeretet, az áramlás, a bizalom, a hit, a befogadás, a ‘vanság’. A női energia felébredése és újjászületése egy új világ kapujának kulcsa. Vezet bennünket egy másfajta létezés felé.

Teremtsünk hát együtt egy jobb, örömtelibb világot!

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X