Változás

Valami véget ért. Elmúlt. Visszahozhatatlanul lezárult egy korszak, egy időszak az életedből. Ez jó is, rossz is egyaránt. Fáj. Mert tudod, azokat a boldog órákat, azokat a boldog napokat már nem lehet visszahozni. De örül is a szíved, mert lezárult egy rossz időszak, valami, ami már régóta kísértett az életedben, valami, ami sok fájdalmat, keserű órát, boldogtalanságot, széthúzást okozott neked, és családodnak. Vége van. Vége van egy boldog, ugyanakkor vége van egy fájdalmakkal teli időszaknak is. Valami új kezdődik. Még nem tudod pontosan, hogy mi, de azt tudod, hogy a fájdalmak a hátad mögött vannak. Azokat végre elengedted, letetted. Nélkülük folytatod az utat.

 Akármerre nézel a változást látod. A változás szelét érzed mindenhol. A változás, ami elindult benned, ami elindult bennetek, és körülöttetek. Változik, alakul benned is, bennük is, körülötted is minden. Ne félj a változástól! Add át magadat neki! Meglásd, minden jó irányt vesz majd. Jó irányba fordult most már kis hajótok. Az átélt boldog percek ott vannak mindannyitok szívében örökre elraktározva egy életre. Ezek a percek összekötnek benneteket, és a nehéz időben tovább lendítenek. Örülj, hogy a vihar ellenére is megmaradtatok egymásnak, a vihar megtépázta bár, de nem verte szét kis hajótokat.

Újra önmagad lehetsz. Nem az, aki egykor voltál, egy másik, igazibb önmagad. Ő is jobban magára talál. Nem arra, aki régen volt, hanem egy új, valódibb önmagára. Alakulnak a képnek külön-külön, alakul az új egység is.

 Az élet megy tovább, és várnak rád új csodás percek, új csodás kalandok. Az életed, és családod, a szeretteid élete folytatódik. Egy új, egy magasabb, összerendezettebb, boldogabb szinten. Engedd el a múltat, örülj a mának, és tárd ki szíved a jövőnek.

Szeretettel: Szilvia

(Illusztráció: www.7-themes.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X