2016.08.08. – A bőség teremtésének napja

Nagyon erőteljes energiákat hordoz ez a nap!

Az angyali számmisztika szerint a „8”-as szám jelentése: a bőség.

A bőséget sokan csak az anyagi jóléttel azonosítják. Holott a bőséget sokkal tágabban kell értelmeznünk.

Bőség= anyagi biztonság, anyagi jólét, siker, lehetőségek,

egészség, boldog párkapcsolat, gyermekáldás, üzleti növekedés, kényelmes otthon, szeretetteljes, meghitt családi légkör.

A 8-as szám duplázódása által (augusztus 8.; 8:8) felerősödnek a bőséggel kapcsolatos gyógyító, szeretetteljes energiák az Univerzumban. Így ezen a napon nagyobb eséllyel oldódnak fel a bőséggel kapcsolatos blokkok, gátak mindenkiben. Augusztus 8-a lehetőséget nyújt arra, hogy kapcsolódhassunk a bőség energiáihoz, és befogadhassuk azt az életünkbe. Megteremthetjük az általunk vágyott bőséget.

Érdemes a mai napon olyan meditációkat végezni, amelyek a bőséggel, a 8-as számmal kapcsolatosak.

Esetleg írhatsz egy listát arról, hogy mit jelent számodra a bőség. Hova szeretnél eljutni, mit szeretnél megteremteni magadnak ebben a témakörben. Ha elkészültél vele, kérd az Angyalok segítségét ennek megvalósításában, megvalósulásában.

Ariel Arkangyal

A Bőség, az anyagi jólét angyala Ariel Arkangyal.

Így a bőséggel kapcsolatos imáinkat érdemes hozzá intézni, Őt kérni, Őt hívni segítségül.

Én nagyon szeretem Doreen Virtue Imáit, nekem sokat segítettek. Ime egy az anyagi helyzetünk javításáért:

Ima az anyagi biztonságért:

„Szeretett Istenem!

Tudom, hogy Te vagy a forrása minden jónak, és hogy Te ellátsz engem mindennel, minden tekintetben. Kérlek, segíts eloszlatni azokat a félelmeket, amelyek megakadályoznak engem abban, hogy elfogadjam ajándékaidat. Kérlek, segíts, hogy átéljem a béke, a hála, az anyagi biztonság állapotát, és hogy tudatában legyek annak, hogy én a Te gyermeked vagyok, akit Te csodálatos áldásaidban részesítesz. Nyitott vagyok, és maradok az isteni vezettetésre, ami tévedhetetlenül vezet el engem olyan helyzetekhez, emberekhez, lehetőségekhez, amelyek részei az anyagi biztonságomat megteremtő tervnek. Most látom és érzem önmagamat és mindenki mást tökéletes anyagi biztonságban, és a szívem megtelik hálával és örömmel a bőséges univerzum iránt, amit teremtettél.

Köszönöm, ámen.”

Az angyalok nagyon sokszor számokon keresztül üzennek nekünk. Ezeket a számokat, számsorokat meglátjuk az aktuális dátumban, az óránkon, a rendszám táblákon, könyvek oldalszámozásában, telefonszámban, akár a hivatali várakozásunk során kapott sorszámban is.

Érdemes tehát mindig figyelnünk az elénk bukkanó számokat.

Bőséggel teli áldott napot kívánok Nektek!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

X