Az angyalterapeuta válaszol: Kik az Arkangyalok?

Kik az Arkangyalok?

Minden angyalt Isten teremtett, és ezért csakis színtiszta szeretetből áll. Mégis vannak bizonyos különbségek közöttük, hisz minden egyes angyal saját „személyiségjegyekkel”, és saját feladattal rendelkezik.

Az angyalokat, ha csoportokba sorolnánk, 3 „típust” különböztetnénk meg:
-Arkangyalok, -„Speciális” Angyalok, -Őrangyalok.

Az Arkangyalok azok az angyalok, akik a többi angyal munkáját felügyelik, irányítják. Megjelenésükben is különböznek kicsit társaiktól. Nagyobbak, magasabbak. Színes fényudvar veszi körül őket. Mindegyik Arkangyal más- más színben ragyog.

Az Arkangyalok is segítenek bárkinek, aki erre megkéri őket. Az angyalokat nem korlátozza a tér és az idő, így egy időben tudnak több helyen is lenni, egyszerre tudnak több embernek is segíteni.

Az Arkangyaloknak nincsen neműk, bár a speciális feladataik miatt, mi emberek érezhetjük, illetve láthatjuk őket nő neműnek vagy hím neműnek. Pl. Mihály Arkangyalt szinte mindig férfiként ábrázolják, Haniel Arkangyalt nőként.

Minden egyes Arkangyalhoz társíthatunk egy színt, egy kristályt, egy különleges feladatot, egy virágot. Az Arkangyalokhoz tartozó virágok, azok illata, a kristályok segíthetnek kapcsolatba lépni az adott angyallal.

Az Arkangyalok név szerint a következők: Ariel, Azrael, Chamuel, Gábriel, Haniel, Jeremiel, Jophiel, Metatron, Mihály, Raguel, Rafael, Raziel, Sandalphon, Uriel, Zadkiel.

Készültem Nektek egy kis karácsonyi ajándékkal, ami éppen az Arkangyalokkal kapcsolatos. Jövő héten adom át Nektek!  🙂

Szeretettel ölellek Benneteket: Tóth Szilvia angyalterapeuta

(Forrás: Doreen Virtue könyvei)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X