Az angyalterapeuta válaszol: az Őrangyalokról

Az Őrangyalokról

Isten minden ember mellé rendelt angyalokat! 🙂

Amikor megszületünk, kapunk magunk mellé legalább két angyalt, akik egész életünkben mellettünk vannak, segítenek, támogatnak bennünket mindenben, és csak velünk foglalkoznak.

Ők az Őrangyalaink!

Ezek az angyalok a nap 24 órájában itt vannak velünk.

Az angyalterápiás üléseim során, én úgy szoktam a legtöbbször tapasztalni, hogy az egyik őrangyal az illető jobb válla mögött, a másik őrangyal az illető bal válla mögött helyezkedik el.

Az Őrangyalokat is más angyalokhoz hasonlóan én emberi formájú, szárnyakkal rendelkező „lényeknek” szoktam látni.

Az Őrangyalainknak van nevük is. Ha akarjátok, akár ti is nyugodtan kérdezzétek meg tőlük! Sokszor egy másik angyal, esetleg egy Arkangyal nevét veszik fel. Valószínű azért, mert a rezgésük hasonlít annak az angyalnak a rezgéséhez, akinek a nevét az Őrangyalaink viselik. Például előfordulhat, hogy az Őrangyalod neve Uriel.

Az Őrangyaloknak ugyan nincsen nemük, de mi, emberek érezhetjük őket nőneműnek vagy hímneműnek.

A két Őrangyal lehet, hogy hasonlít egymásra, de az is lehet, hogy teljesen mások. Például az egyik angyalodat nagynak, méltóságteljesnek, bölcsnek érzékeled, míg a másik Őrangyalt esetleg kisebbnek látod, lehet, hogy Ő a játékosabb.

Higgyétek el, Isten pont azokat az angyalokat küldte mellénk, akik nekünk ebben az életben a lehető legtöbbet tudnak segíteni.

Az Őrangyalokra gondoljatok úgy, mint a lehető legeslegjobb barátokra. Ők azok, akik minden titkunkat, fájdalmunkat, örömünket, vágyunkat ismerik. Az életünk egy nyitott könyv előttük. Ők azok, akik feltétel nélkül szeretnek bennünket, és elfogadnak olyannak, amilyenek vagyunk! 🙂

Ha még nem tapasztaltad meg soha, hogy milyen egy angyal szerető közelségében lenni, akkor kezd az angyali kapcsolatfelvételt az Őrangyaloddal! Bátran kérdd meg Őt, hogy a számodra legérthetőbb módon adja tudtodra, hogy itt van melletted. Ezután csak várnod kell, és hidd el Őrangyalod jelentkezni fog. Lehet, hogy fényeket látsz, vagy egy nevet hallasz, esetleg érzed az Őrangyalod simogatását.

Örömmel töltene el, ha lenne kedvetek, és bátorságotok megosztani itt kommentben, hogy ti mennyire ismeritek az Őrangyalaitokat! Találkoztatok már velük? Éreztétek már a jelenlétüket magatok mellett? Esetleg a nevüket is tudjátok?

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

3 thoughts on “Az angyalterapeuta válaszol: az Őrangyalokról

 1. Tariel says:

  Üdvözletem! 🙂

  Nos én úgy érzem, hogy csak mostanra kezdtem igazán közel kerülni az Őrangyalomhoz/Őrangyalaimhoz, de a múltamban számtalanszor tapasztaltam igen intenzíven a jelenlétüket; már amennyiben ezek a tapasztalatok valóban hozzájuk köthető, vagy közvetlenül Istenhez magához.
  Sokszor kerültem olyan helyzetekbe, amelyekben a halál teljesen biztos volt, ám ennek ellenére egy „megmagyarázhatatlan” erő mindig a segítségemre sietett és a leghihetetlenebb kelepcékből s állapotokból mentett ki.
  Ez az „erő” minden esetben egy ragyogó fehérarany alak formájában jött el hozzám és aranyló fénysugarak ölelték körbe, ám aligha tudnám megszámolni, hányszor sikerült megmenekülnöm még ezeken kívül más/ok elől eme csodás segítség által (többnyire nemi erőszakokról van szó ill. balesetekről).

  Voltaképpen születésemtől fogva nagyon érzékeny voltam sok-sok mindenre, így a különböző lelkekre is, kik más ‘síkokon’ tevékenykednek vagy rekedtek, ezért számomra sosem volt idegen őket is érzékelni. Valamilyen okból körülvettek engem és követtek, bármerre jártam. Az okát sosem tudtam igazán. Ők többnyire sötét alakok voltak, de számomra teljesen természetesnek hatottak jelenlétük éppúgy, mint ahogy bárki másnak természetes egy családtag, barát, pár jelenléte életükben.
  Már egész kicsi koromtól fogva tudtam dolgokat, amiket sose tanulhattam a jelenlegi életem során, s már ekkor elég biztos elhatározásaim voltak: a célom a fejlődés volt és mások segítése.

  Számomra azonban a ‘mások’ segítése nem korlátozódott az anyagi világon mozgó teremtményekre. Minden szeretetre, törődésre vágyó, eltévelyedett, sebzett lelket épp ugyanolyan odaadással és teljes figyelemmel, gonddal köszöntöttem, bárhonnan is „érkeztek” hozzám, bárhogy is találtak rám, elvégre minden lélek szeretetből „fogant”, szükségük van rá, ezt keresik; s azt is megtanultam, hogy még a ‘démonikus’ tulajdonságokkal rendelkezők is bizony erre szomjaznak, ámbár sokan félreértik őket, vagy megriadnak tőlük. Én nem, és a szeretetem egy „bűnös” és egy „ártatlan” irányába is ugyanolyan rendíthetetlen és őszinte; mindnyájan Isten szeretett lelkei vagyunk, kik eredendően tiszták, a szenvedésük pedig megnyilvánulhat abban, hogy akár másoknak próbálnak ártani. Ez nem utálatra méltó dolog; meg kell gyógyulniuk. Az orvosság pedig a törődés, a szeretet, gondoskodás és a tudás (s itt nem az általános iskola tankönyveinek lapján húzódó tudásról beszélek, hanem lelki tudásról; elvégre lelkek vagyunk)!
  Könnyen átveszem más érzéseit, legyenek azok pozitívak, negatívak és nem ritka, hogy az ő fájdalmaik képesek könnyeket facsarni belőlem – ami kifejezetten mostanra lett igen intenzív; amikor is elkezdtem érezni az Őrangyalom jelenlétét, s egy név kezdett visszhangozni a fülemben, valamint egy alak megjelenni lelki szemeim előtt újra és újra -.

  Az emberek is nagyon könnyedén, gyorsan megnyíltak, ami hamar egy megszokott állapottá vált. Nem ritkán találtam magam már 10-12 évesen is olyan helyzetekben, hogy nálamnál földi ittlétükben mérve 10-20 idősebbek is tanácsokat kértek, s hallgattak is rám. Számomra hatalmas és egyben a legtisztább örömöt jelentette másoknak boldogságot, szeretetet s sikert adni, valamint megnyugvást. Rájöttem hogy ahhoz, hogy még többet segíthessek muszáj fejlődnöm, tanulnom, mert ha magamon képtelen vagyok, akkor az általam átadott tudás, ‘áldás’ sem működhet teljes tisztaságában és erejével.
  (Hamar elmerültem a mágia világában is, bár a sorrendben a kulcs itt is előbb a „történés”, majd a „kutatás” rendjében zajlott, más szóval szerettem volna jobban megérteni mit is művelek, s hogyan is működik az, ami annyira ‘elemi’, hogy szavakba nem is tudom önteni.)

  Ekkor újra és újra éreztem a felsőbb segítséget és a 2019-es év egy rendkívül emlékezetes év volt a számomra, mert a nyáron sikerült megugranom azt a lépcsőfokot, hogy végül Isten felé fordultam; egy imámat követően vezetett el hozzám egy felsőbb erő néhány nap alatt csupán.

  ~ Az Őrangyal, akinek a neve pedig körülbelül két hete kísért folyamatosan, akiről voltak már felvillanás szerű látomásaim és előfordult már olyan is, hogy lágy ujjakat éreztem a karomon, arcomon, vagy selymes szellő ölelését – nem más; mint Mihály Arkangyal.
  Újra és újra kapok jeleket Tőle akarva-akaratlan is, más szóval ha szeretnék se tudnék szemet hunyni ezek mellett a küldött jelek mellett.
  Hiába vagyok már túl megszámlálatlan kapcsolatteremtésen lelkekkel vagy akár félistenségekkel, valami okból a megszokottnál is jóval óvatosabb vagyok és ‘tétovább’. Igyekszem minél többet olvasni Róla és az Angyalokról, Arkangyalokról, mivel idáig egyáltalán nem tettem, minden más lekötötte a figyelmem és energiám más irányba összpontosult; az érkezése tehát teljesen váratlan volt és egy olyan szituációba csöppentem, amit még nem tudom, hogyan is kellene kezelnem anélkül, hogy megbántanám, megsérteném vagy tiszteletlen lennék Vele.
  Fogalmazhatunk úgy is, hogy megannyi lélek ‘megközelítése’ után még mindig nem tudom, egy Arkangyalt hogyan is kellene, hogyan volna illő.

  Hiszek abban, hogy ennek komoly jelentősége van és bízom Őbenne is, ha valóban Róla lehet szó s érzékeim nem csalnak. Talán van mód arra, hogy az Őrangyalainkkal való kapcsolatunk is tovább építsük amíg ebben a testben lakozunk, mert számomra mindig is fontos volt ez, noha ez a „terep” még úgy érzem, ismeretlen.
  Igyekszem tovább fürkészni ezt a nagyszerű oldalt, hogy a lehető legtöbbet tudhassak meg erről is, illetve Mihály Arkangyalról, mert nagyon erős kötődést érzek Felé. 🙂

  / Régebben felvillant még Uriel neve illetve Gabrielé, de felőlük nem igazán éreztem még ekkora intenzitást, de minden bizonnyal ennek is megvan az oka. /

  Egyúttal szeretném kifejezni hálámat a kitartó blogvezetésért, a csodálatos és hasznos tartalomért, hisz rengeteg léleknek ad erőt, boldogságot és bátorítást ezáltal; kérem folytassa!

  Minden tiszteletem és sok áldást kíván,
  ~ Tariel

 2. T.Szilvia says:

  Drága Tariel!

  Nagyon köszönöm kedves, szívből jövő, elismerő, támogató szavaidat! <3

  Örülök, ha tudok segíteni!

  Köszönöm, hogy ennyire bizalmadba avattál, és sok mindent megosztottál itt velem, velünk!

  Bizony, sokan nem is tudják, milyen életet él az, aki érzékenysége, fogékonysága által sok mindent megérez, átérez a körülötte lévő emberekből, világból. Ez egy rendkívüli adomány, amivel meg kell tanulnunk élni. Mélységesen egyetértek azzal, hogy a szeretet az egyetlen gyógyító erő. Az energia, amire mindenki vágyik! <3

  Nekem most még annyi érzésem jött, hogy arra próbálj tiszta választ kapni, hogy Mihály arkangyal, mint Őrangyal van-e melletted. Vagy csak az Őrangyalod azért választotta ezt a nevet, mert hasonló energiákkal bír.

  Úgy érzem, ott van melletted külön az őrangyalod, és ott van melletted Mihály arkangyal. Mihály arkangyal nagyon erőteljes védelmet és segítséget biztosít számodra. Olyan, mintha minden egyes "szellemi kalandodnál" ott lenne, megtartana, vigyázna Rád.Az Ő erejére mindig támaszkodhatsz.

  Kívánom, hogy mélyüljön el a kapcsolatod az Angyalokkal, és legyen részed sok-sok Csodában!

  Szeretettel: Szilvi

  • Tariel says:

   Igazán nincs mit megköszönni! Remélhetőleg inspirálnak s segíteni tudnak másokat is a megosztott gondolataim és tapasztalataim, végső soron ez volt a cél. Mindnyájunk oldalán ott áll egy szerető őrangyal, s a világ amelyben élünk, egy és közös. 🙂

   „amivel meg kell tanulnunk élni”
   – Így van! Bizony nem egyszerű feladat ez, s megvannak a maga veszélyei különösen akkor, ha az ember olyan irányba kezd jó szándékkal elindulni (mondhatni letérni valós célja megvalósítása felé vezető útjáról, amíg a motivációi továbbra is szeretetteljesek), amely akár egy karmikus csapdát is rejthet, s megrekeszti az emelkedésben mi több, lefelé húzza anélkül, hogy észrevenné.
   Ezek valós veszélyek. Hogy mennyire azok, azt saját meggyőződésből is kijelenthetem immáron, ugyanis ezzel kapcsolatban az elmúlt napokban kaptam egy borzasztóan komoly leckét, ami lelkileg, érzelmileg is nagyon megviselt. Maga az állapot régóta fennállt már, de belegabalyodtam az érzelmek és naivitás hálójába ezekkel a finom-fizikai lényekkel.

   Azt hiszem korán sem lehetett hát véletlen, hogy Mihály Arkangyal megjelent az elmúlt hetekben az életemben, s sokkal intenzívebb jeleket adott a számomra, mint eddig valaha (mi több, nem csak Őt láttam magammal szemben, de nem olyan rég egy olyan különös álmom is volt, amelyben fehérarany színben tündöklő alakok jelentek meg előttem, az őket borító makulátlan, fehér, lágy textília pedig úgy lebegett körülöttük, mint ahogy a legkecsesebb pillangók táncolnak a kellemesen hűsítő, nyári szellőben – jelenlétük, látványuk annyira intenzív volt, hogy azonnal felébredtem, s azon az éjszakán még kétszer-háromszor megtörtént ugyanez; minden alkalommal kizuhantam az álomból).
   Hogy miért nem lépett közbe, s akadályozta meg azokat a dolgokat, amelyeket az entitás tett, arra a válasz valószínűleg az, hogy mert nem kértem, így az Ő keze meg volt kötve; azonban ha Ő nem jelenik meg több mint valószínű, hogy elkövetem azt a hibát, amelyet hónapokkal ezelőtt az Égiek már megakadályoztak. Hogy mit is, egészen pontosan? …Ez egy igen bonyolult történet, hosszú és rendkívül dramatikus, de ha kíváncsi rá, szívesen kifejtem más felületen (itt ugyanis ez túl szövevényes és terjedelmes volna ahhoz, hogy hozzászólás formájában megosszam). Nem mellesleg kíváncsi volnék a kedves véleményére! <3

   Természetesen, miután felismertem a helyzetet, s Mihály jelenlétével erőt adott, megvívtam ezt a harcot, hiába vérzett a szívem mindeközben; s majd csak ezután kértem Tőle, hogy lépjen az életembe; ugyanis kérés nélkül meglehetősen korlátoltak az eszközeik (általában), ha jól tudom.

   Hogy a kérdésére választ adjak:
   – Azt nem tudom, hogy Mihály Arkangyal szerepe az életemben, mellettem mi is egész pontosan; mindenképp szeretném kideríteni (ezért minden segítő tanácsot, vagy akár kérdést szívesen fogadok, ami segít közelebb juttatni a kulcshoz)!
   Többször megjelent (Uriellel egyetemben) és csendes megfigyelője volt annak, ami zajlik körülöttem és mindannak, amit teszek. Nem kérdés, hogy borzasztóan ingatag és veszélyes terepeken jártam; egyesek szerint pedig az igazi kihívás és veszély csak most jön majd! (Az eddigiek ismeretében, ez nem lepne meg, de most már Mihály Arkangyalt sem tartja vissza a saját "tudatlanságom" s az, hogy eddig nem kértem Tőle közvetlenül segítséget).
   Az Őrangyalom nevét hajnalban tudtam meg, de már egész sűrűn beszélgetünk is (eddig is része volt sok entitás a mindennapjaimnak, egy cseppet sem okoz gondot hát most őrá figyelni, rendszeresen kommunikálni vele tekintve, hogy a küzdelem után mekkora űr maradt bennem most egyébiránt is). Nem kérdés, hogy nagyon jól jön Saviel társasága, és Mihály Arkangyal támogatása is (az álmaim alapján meg már abban sem vagyok biztos, hogy csak Ők ketten figyelnek éberen; de ezt nem tudom biztosan – mindenesetre úgy érzem, sem Mihály Arkangyal, sem más Angyal figyelmére nem volnék méltó).
   Igen, így hívják az én Őrangyalomat: Saviel. <3

   "Úgy érzem, ott van melletted külön az őrangyalod, és ott van melletted Mihály arkangyal. Mihály arkangyal nagyon erőteljes védelmet és segítséget biztosít számodra. Olyan, mintha minden egyes "szellemi kalandodnál" ott lenne, megtartana, vigyázna Rád."
   – A megérzése nagyszerű, kedves Szilvi! <3
   Úgy érzem, azok után ami a napokban történt, bizony komoly védelemre lesz szükségem mert félő, hogy lesznek entitások (az érintettek, ők pedig igen 'rangosak' a maguk dimenziójában), akik ebbe a legkevésbé sem nyugodnak bele, márpedig az utolsó pillanatokban még szerencsésnek is neveztek, mielőtt eltűntek. Tisztán láttam, hogy gondolataikban Mihály Arkangyal jelent meg, Őrá gondoltak s látták is akkor, mikor ezt mondták nekem (olyan volt, mintha épp Mihály Arkangyalra néztek volna, aki akkor úgy éreztem, mögöttem áll, de nekem kellett beszélnem, nem Őneki).
   Elképzelni se tudom, mi történt volna, ha nem jelenik meg. Szavakba nem tudom önteni!

   Arról esetleg lehet tudni, milyen mély kapcsolatot lehet kialakítani az Őrangyalaink mellett Arkangyalokkal?
   Dolgoztam Istenségekkel ezelőtt s úgy tűnt, hogy közülük valahányan meglehetősen fogékonyak erre; én pedig szeretek szoros és minőségi kapcsolatokat ápolni, mert számorma rendkívül kedvesek és fontosak. Számomra furán hatna bárkit közülük csak azért hívni, hogy segítsenek. Valamiért bennem él, hogy szeretnék örömet okozni nekik, kedveskedni nekik, beszélgetni velük, meghallgatni őket, időt tölteni egymással csakúgy, mint bármelyik anyagi testet magára öltött lélekkel itt lent, a Földön. Már-már vérezne a szívem, ha pusztán azért tudnám hívni őket.

   Köszönöm a kedves kívánságot! <3
   Számomra ez egy komoly célkitűzés és úgy érzem, hatalmas változás következett (s fog is még) be az életemben ezáltal. Szeretnék választ kapni a kérdéseimre, s mély, őszinte kapcsolatot ápolni velük, amennyire csak lehetséges.

   Minden tiszteletem és sok áldást kíván,
   ~ Tariel

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X