Az angyalterapeuta válaszol: Kik a földhöz ragadt szellemek?

Amikor meghalunk, eltávozunk erről a fizikai síkról. Hosszan lehetne írni arról, hogy hova, milyen helyekre érkezünk, erről majd később beszélünk.

Vannak azonban olyan emberek, akik miután meghaltak, valami miatt nem tudnak tovább menni, nem tudnak a Földről, a 3D-ből, a fizikai síkról elmenni.

Őket nevezzük földhöz ragadt szellemeknek.

Az ő fizikai testük meghalt, de szellemük itt maradt.

Miért nem tudnak tovább menni ezek az emberek?

Ennek több oka is lehet:

– Félnek Istentől, a Fénytől, a szeretettől.

-Nagyon erős bűntudatuk van, és szeretnék helyrehozni az életükben elkövetett hibákat.

-Valamelyik családtagjuk, szerettük a haláluk miatt átélt fájdalom okán nem tudja őket elengedni. A családtagok, a szerettek ragaszkodásukkal itt tudják maguk mellett tartani az elhunytat.

-Nagyon erős harag fűzi az illetőt valamelyik még itt a Földön élő embertársához.

A földhöz ragadt szellemekről sok téves, gyakran félelemkeltő írás, elképzelés kering. Ez a téma rengeteg filmnek szolgált alapjául, sajnos olykor elferdítve az igazságot. Ezek a szellemek nem képesek megszállni senkit. Nem kell félnünk tőlük.

Hosszabb-rövidebb ideig tartó kellemetlen időszakot tudnak azonban okozni az életünkben.

Az itt maradt szellem őrzi az elhunyt ember személyiségjegyeit, érzéseit, gondolatait. Így, ha sokáig mellettünk vannak, egy idő után bizonyos változásokra lehetünk figyelmesek magukkal kapcsolatban. Lemerültnek, enerváltnak, depressziósnak, üresnek érezhetjük magunkat. Sőt akár fizikai betegségünk is kialakulhat. Ha földhöz ragadt szellem van mellettünk, sokat fájhat a fejünk, állandó nyomást érezhetünk a mellkasunkon. Hiszen ezek a szellemek hozzánk kötődnek, belőlünk ezáltal energiát szívnak el folyamatosan. Mindezt nem direkt módon teszik, csupán így működik az energetika. Előfordulhat az is, ha sokáig mellettünk van egy földhöz ragadt szellem, átérezzük az ő gondolatait, érzéseit. Illetve sokan vannak, akik látják és hallják is a földhöz ragadt szellemeket.

Sem az itt maradt szellemnek, sem nekünk nem jó, hogy ők itt vannak a fizikai síkon.

Nem kell félni ezektől a szellemektől, de foglalkozni kell a problémával.

Meg kell kérni Mihály Arkangyalt, hogy vezesse el a földhöz ragadt szellemet a Fénybe, Istenhez. Mihály Arkangyal mindig teljesíti ezt a kérést. Fontos tudnod, hogy Mihály Arkangyal akkor tudja elvinni a földhöz ragadt szellemet a Fénybe, ha te készen állsz az ő elengedésére. Ha kész vagy megbocsátani, vagy legalábbis a benned lévő iránta érzett negatív érzéseket, dühödet, haragodat, csalódottságodat, szomorúságodat elengedni.

Ha esetleg bizonytalan vagy magadban, a kéréseddel, annak sikerességével kapcsolatban, keress fel egy szakértő, hiteles angyalterapeutát.

Ha kíváncsi vagy még valamire a földhöz ragadt szellemekkel kapcsolatban, kommentben szívesen válaszolok a kérdésekre!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

2 thoughts on “Az angyalterapeuta válaszol: Kik a földhöz ragadt szellemek?

 1. Eszter Kiss says:

  Kedves Szilvia! Január 28.-án távozott el az élők sorából a férjem, de érzem, hogy a mai napig itt van velem. Mai napig fáj az elvesztése! Tudom, hogy Neki már odaát lenne a helye, mondom is, hogy menj, Neked már odafenn van a helyed, de ha eszembe jutnak az utolsó napok, akkor mindig sírok, szeretem, és nem tudom hogy kell ezt a fájdalmat elengedni.

  • T.Szilvia says:

   Kedves Eszter!

   Elsőként az jutott eszembe, ahogy olvastam a soraidat, hogy adj időt magadnak! Ilyenkor nincs szabály, vagy elvárás. Bizony, ha elveszítünk valakit, akkor nagy a fájdalom. Meg kell gyászolnunk őt,és a vele együtt eltöltött éveket, élményeket! Ehhez itt e földi létben idő kell. Éld át a fájdalmadat, sírd ki magad, beszéld ki magadból, és meglátod eljön majd az az idő, amikor kicsit enyhülni kezd. Ebben kérheted az angyalok segítségét is. Azrael Arkangyal hívatott arra, hogy segítsen a gyászolóknak fájdalmuk feldolgozásában, és elengedésében. Hívd őt, és kérd, hogy gyógyítsa be szívedet. Aztán majd kérheted Mihály Arkangyalt is, hogy segítsen férjednek tovább menni.

   Én magam is kértem a Szeretet Angyalait, hogy segítsenek Neked!
   Kívánom, hogy leld meg szíved békéjét!

   Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X