Napi (2021.04.29.) angyali üzenet: légy őszinte önmagadhoz!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-légy őszinte önmagadhoz

Az angyalok arra kérnek most bennünket, hogy nézzünk mélyen a szívünkbe, nézzünk szembe valódi érzéseinkkel. 

Az utóbbi időben nem mertük bevallani saját magunknak sem, hogy mit érzünk egy adott helyzettel, egy személlyel kapcsolatban. Pedig ez lenne a probléma megoldásának első lépcsője.

Ne menekülj az érzéseid elől!

Sokszor azért félünk a szívünk mélyére tekinteni, mert ha szembesülnénk az érzelmeinkkel, akkor azok arra késztetnének bennünket, hogy változtassunk.

Változtassunk önmagunkon, a kapcsolatainkon, egy szituáción, az életünkön. Lehet, hogy még félsz ezeket a lépéseket megtenni.

Ha egészséges, boldog életet akarunk élni, sokáig nem menekülhetünk a saját érzéseink elől. Elnyomhatjuk ugyan szívünk hangját, de annak bizony egy idő után meglesz az ára. Csalódottak, megkeseredettek, betegek lehetünk miatta.

Ha kérjük, az angyalok segítenek abban, hogy félelmeinket letéve megnézzük mit súg a szívünk. Megláthatjuk az igazságot, amit eddig nem akartunk észrevenni, amit eddig félre magyaráztunk.

Az angyalok vezetnek bennünket a változások idején is. Soha nem vagyunk egyedül! Minden egyes pillanatban ott vannak mellettünk az őrangyalaink, akiket Isten csak a mi segítésünkre küldött ide.

Fontos azonban tudunk azt is, hogy miután tudatosítottuk az érzéseinket, ne merüljünk el a félelmeinkben, a szomorúságban, a fájdalomban, az önsajnálatban. Igyekezzünk ezeket feldolgozni, elengedni. Ha kell, kérjünk ehhez segítséget akár szakembertől, akár az angyaloktól.

Azt is üzenhetik neked az angyalok, hogy bízz magadban, a saját megérzéseidben, ösztöneidben! Még akkor is, ha mások mást mondanak. Tarts ki önmagad mellett, és hamarosan minden jóra fordul!

Egy nagy adag bátorságot kívánok Neked ahhoz, hogy meghalld szíved hangját, és megtedd a szükséges változtatásokat! 🙂

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X