Napi (2021.11.10.) angyali üzenet: ideje továbblépni!

Tóth Szilvi-napi angyali üzenetek-ideje továbblépni

A mai nap arra hívják fel az Angyalok a figyelmünket, hogy talán itt az ideje életünkben valamilyen változásnak.

Életünk egy területén tovább kell lépnünk. A jelenlegi helyzet már nem szolgál bennünket. Min kell változtatnunk? Szerintem ezt mindenki pontosan tudja, aki olvassa ezeket a sorokat. 🙂 Mindenkinek más területen.

Esetleg ki kell lépnünk egy rossz, számunkra méltatlan párkapcsolatból. Előfordulhat, hogy egy új munkahely, egy új otthon, egy új szerelem vár ránk. Lehet, hogy rendeznünk kell valamelyik kapcsolatunkat, és végre őszintén elmondani az érzéseinket. Az is lehet azonban, hogy a gondolatainkat kell megváltoztatnunk, vagy fel kell hagynunk valamelyik immár számunkra káros szokásunkkal. Netán az étkezésünket kell megreformálnunk.

Lehet, hogy még maradni szeretnénk, mert biztonságosnak érezzük, mert ismerős, mert már megszoktuk és félünk az ismeretlentől. A szívünk mélyen azonban tudjuk, hogy lépnünk kell. El kell engednünk a régit, hisz vár ránk egy új, egy jobb, ami jobban szolgál bennünket.

Az Angyalok támogatnak bennünket a változások közepette. Segítenek elengednünk, elszakadnunk, feldolgoznunk, meggyászolnunk, és tovább lépnünk.

Ez egy folyamat, adjunk időt a változásnak, és önmagunknak. Nem azt jelenti, hogy ezen az egy napon kell mindent megvalósítanunk. Csupán figyelmeztetnek bennünket az Égiek, hogy lássuk tisztán a helyzetünket, önmagunkat és tegyük meg azt az első lépést a változás útján, amit tudunk.

A mai nap Zadkiel Arkangyal támogat nagyon erősen bennünket abban, hogy tovább tudjunk lépni. 🙂

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Ha úgy érzed, szüksége lenne valakinek erre az üzenetre, megköszönöm, ha megosztod!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X